Download Lagu Nella Kharisma – Ambyar MP3

Download Lagu Nella Kharisma – Ambyar .mp3

Nella Kharisma – Ambyar mp3 download

Release Date: 02 January 2020

Download lagu Nella Kharisma – Ambyar MP3 dapat kamu download secara gratis di Laguterbaru. Details lagu Nella Kharisma – Ambyar bisa kamu lihat di tabel bawah.

Deskripsi:

Title: Ambyar
Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma 2019 single – Single
Genre: indo
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 128 kb/s, stereo, s16p, 44100 Hz

Lirik Nella Kharisma – Ambyar

sak umpomo koe ngerti
isi neng njero ati
roso nyaman mergo perhatianmu

nanging aku ora iso
blas ora nduwe kuoso
mergane koe seng nduwe
uwong liyo dudu aku

cukup ati kroso ayem
yen weruh koe mesem
senadyan tresno
aku mung iso meneng

penting koe seneng
opo wae tak lakoni
opo koe ngerti
tresno iki tulus suci

 
yo ben aku ajur
anggone nunggu atimu
tulung ojo ilang
uripo neng njero atiku

saben dino kroso loro mergo kalah bab asmoro
tresno gede nyoto koe milih wong liyo
sabar itu yang ku bisa karena memang ku cinta
terpuruk tersiksa lara ikhlas ku jalani semua
mung dadi konco, sepi neng uripmu
batin tak kuatke nggo ngampet larane
mergo aku tresno koe

cukup ati kroso ayem yen weruh koe mesem
senadyan tresno aku mung iso meneng

penting koe seneng opo wae tak lakoni
opo koe ngerti tresno iki tulus suci
yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

uwis kadung gejeron, deleh ati keliru panggon
urip ilang semangat, seng tak tresno jebul waton
raiso mbedakke ndi seng modus ndi seng tulus
wes ntek sak kabehe bul atiku ra diurus
mung dadi konco sepi neng uripmu
batin tak kuatke nggo ngampet larane
mergo aku tresno koe

penting koe seneng opo wae tak lakoni
opo koe ngerti tresno iki tulus suci
yo ben aku ajur, anggone nunggu atimu
tulung ojo ilang, uripo neng njero atiku

aku ora getun yen nduwe ati seng ringkeh
nanging aku iso nandur roso tanpo pamrih
opo kowe sadar atiku kelewat jembar
ra dadi jodohmu aku mung iso sabar, ambyar

Sumber Lagu: Nella Kharisma – Ambyar
Keyword: Download Nella Kharisma – Ambyar Mp3 ilkpop matikiri walkpop, Lirik lagu Nella Kharisma – Ambyar lagu123 wapka waptrick, download lagu Nella Kharisma – Ambyar stafaband uyeshare gudang lagu

Home