Download Lagu Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah MP3

Download Lagu Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah .mp3

Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah mp3 download

Release Date: 02 January 2020

Download lagu Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah MP3 dapat kamu download secara gratis di Laguterbaru. Details lagu Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah bisa kamu lihat di tabel bawah.

Deskripsi:

Title: Kowe Sing Gawe Kisah
Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma 2019 single – Single
Genre: indo
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 128 kb/s, stereo, s16p, 44100 Hz

Lirik Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah

dudu arek e seng salah
nangeng kowe seng wes gawe kisah
rasah nyalahne wong liyo
yen sejatine kowe dewe seng suloyo

rasah ngeyel ngaku bener
yen saktenane kowe seng minger
meneng meneng ketok anteng
tibak e nang mburiku kowe tegel ngantem
 
wes tak belani perih ngenteni kowe
weteng liyer kroso luwe ora tak rasakne
mung kepengen saat kau datang
kusambut peluk sayang

racocok ro angen angen yang ku idamkan
sikel nganti gringgingen kamu tak datang
yen pancene kowe gawe kisah
aku tak seng ngalah

wes tak belani perih ngenteni kowe
weteng liyer kroso luwe ora tak rasakne
mung kepengen saat kau datang
kusambut peluk sayang

racocok ro angen angen yang ku idamkan
sikel nganti gringgingen kamu tak datang
yen pancene kowe gawe kisah
aku tak seng ngalah

wes tak belani perih ngenteni kowe
weteng liyer kroso luwe ora tak rasakne
mung kepengen saat kau datang
kusambut peluk sayang

racocok ro angen angen yang ku idamkan
sikel nganti gringgingen kamu tak datang
yen pancene kowe gawe kisah
aku tak seng ngalah

Sumber Lagu: Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah
Keyword: Download Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah Mp3 ilkpop matikiri walkpop, Lirik lagu Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah lagu123 wapka waptrick, download lagu Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah stafaband uyeshare gudang lagu

Home